Càpsules d’emocions instantànies

En Infografos treballem per a facilitar la tasca de comunicació proporcionant la informació de manera senzilla, clara i precisa per ajudar a l’usuari a comprendre ràpida i correctament una informació.

Instants és una versió de la tasca Infografos en la que el que es comunica és l’emoció a la que aquest missatge va lligat. Instant ve d'»instantània» i pretén canviar l’enfoc dels treballs a quelcom més visceral, emotiu i autèntic:

Informació vs. Emoció

Infografos

  • Información
  • Emoción

Instants

  • Información
  • Emoción

Sempre que les infografies ens ho permeten, quan creem un treball intentem donar-li una pisca d’emoció, creant composicions que ha més d’informar denoten elegància, humor, compromís o qualsevol efecte transversal que el client vol destacar.

En Instants portem açò a l’extrem més feroç, treballant imatges impactants que son les encarregades de traslladar tot un cúmul de sensacions en mil·lèsimes de segons.

Són microcapsules que traslladen este missatge, raó de ser de cada treball, de manera instantània.

Precisió vs. Ambigüetat

I que passa si el missatge és mal interpretat? No passaria res. Posat que les persones interpretem la realitat des de la nostra font de coneixements i experiències, el que per a una persona es veraç, per a altra persona pot ser inexacte o equivocat. El que per a una persona pot despertar una sensació positiva, en altra pot despertar un altre tipus de sentiment inesperat.

La vida està plena d’elements que evoquen emocions que per a certes persones poden ser sublims, per exemple i, per a altres terrorífiques. Però remarquem que tan sublims com terrorífiques són emocions.

I materialment, Què són Instants?

Instants pretén ser qualsevol element motivador capaç de despertar les emocions bàsiques de manera instantània.

Pot ser una imatge, un vídeo, un so, perfectament adaptat al suport en el que es va transmetre i/o enfocat al principal sentit receptor.